eGo, primul car sharing 100% electric din București

BCR a lansat oficial eGo, primul serviciul de car sharing 100% electric din București. Suna bine, nu?

Hai sa vedem cateva detalii:
Toate mașinile disponibile sunt autovehicule BMW i3.  Serviciul  de car sharing eGo este accesibil printr-o aplicație dedicată, care permite localizarea și rezervarea autoturismelor, în timp ce cheia mașinii este înlocuită exclusiv de un card bancar contactless BCR.  Aplicatia poate fi descarcata din Google Play si AppStore.

bmw i3 ego bucuresti

BCR eGo Car Sharing poate fi descris prin trei cuvinte: simplu, verde, online. Dincolo de ele, se află felul în care ne propunem să contribuim la revoluționarea transportului urban din România, alături de toate proiectele de educație, infrastructură și tehnologie pe care le derulăm deja de ani de zile în beneficiul comunităților locale. Dana Demetrian, vicepreședinte Retail & Private Banking, BCR

Serviciul este conceput atât pentru clienții persoane fizice, cât și pentru companii. În aplicația BCR eGO, utilizatorii vor putea localiza și rezerva mașina cea mai apropiată de locația în care se află. De asemenea, vor putea vedea care este gradul de încărcare al fiecărui autovehicul electric și, mai ales, unde pot găsi stațiile de încărcare. 

Cum functioneaza  serviciul de car sharing eGo, costuri si disponibilitate:

Utilizatorii pot ridica și lăsa mașinile în orice punct al Bucureștiului, dar există totuși recomandarea de a fi parcate într-o zona predefinită (zona centrală și de nord a Bucureștiului). Clienții care vor lăsa mașinile conectate la una dintre stațiile de încărcare disponibile vor beneficia de bonusuri suplimentare. Planurile tarifare pentru utilizarea serviciului BCR eGO Car Sharing pot fi consultate prin aplicație; acestea vor varia in functie de alegerea unor pachete predefinite ( retail, corporate). Tariful de baza pentru clientii retail BCR va fi 10 lei „pornirea” (cost fix per cursa) plus 0,4 lei/minut tva inclus, putand fi cumparate segmente de cate jumatate de ora. 

Masina e superba.

Personal, mi se pare genial serviciul asta, si sper sa se dezvolte cat mai mult pe viitor. Acum sper sa fie de succes, si poate intradevar va fi o solutie cat de cat pentru traficul din Bucuresti. Voi incerca serviciul, dar cand vine si in zona mea de Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *