Crearea unui cont PlayStation Romania

Cum probabil ai auzit ca mai nou avem si noi site didicat PlayStation in Romania, cred ca a venit timpul sa-ti creezi un cont in PlayStation Store Romania  In timpul procesului iti recomand cu incredere sa folosesti ca regiune Romania si nu UK sau US. Cu cat vom folosi mai mult conturi romanesti pe PSN, domii de la Sony vor da mai multa atentie magazinului online din Romania.

crearea cont psn

Crearea unui cont PlayStation Store

Mai toate detalii pentru a-ti crea un cont nou de PSN sunt pe site-ul oficial PlayStation, la sectiunea “manuale” dar cum tu ai ajuns aici, iti las mai jos cateva detalii despre cum sa faci asta. In principiu, ai nevoie de email valabil. Nu conteaza in ce operator: gmail, yahoo, live.com, etc..

Dacă vă înregistraţi la PlayStation®Network şi creaţi un cont, puteţi juca jocuri online şi puteţi descărca versiuni demo ale jocurilor de la  (PS Store) (Magazin PS). Înscrierea în PlayStation®Network este gratuită. De asemenea, puteţi utiliza cu sistemul PS Vita conturile create pe alte dispozitive.
După configurarea şi activarea conexiunii la internet, atingeţi [PlayStation®Network] > [Sign Up] [Înregistrare] şi urmaţi instrucţiunile de pe ecran pentru crearea unui cont.‎

Tipurile de conturi

Sunt disponibile două tipuri de conturi PlayStation®Network—conturi principale şi conturi secundare.

  • Conturi principale
    Un cont principal este un cont standard folosit pentru PlayStation®Network. Utilizatorii care au împlinit o anumită vârstă şi care se înscriu la PlayStation®Network primesc un cont principal. Titularul contului principal poate crea conturi secundare şi poate defini condiţiile de utilizare a acestor conturi.
  • Conturi secundare
    Un cont secundar este folosit de utilizatorii care nu au împlinit o anumită vârstă. Conturile secundare sunt utilizate sub supravegherea titularului unui cont principal. De exemplu, portofelul contului principal este utilizat pentru cumpărarea de conţinut plătit. Pentru a crea un cont secundar trebuie să aveţi un cont principal.

Înscrierea in cazul unui PS Vita

Urmaţi indicaţiile de mai jos dacă vă aflaţi într-o locaţie în care puteţi conecta sistemul PS Vita la internet.

1.
Atingeţi  (Settings) (Setări) > [Start] > [PlayStation®Network] > [Sign Up] [Înregistrare].
Dacă sunteţi deja conectat la sistemul PS Vita, [Sign Up] [Înregistrare] nu va fi afişat.
2.
Atingeţi [Create a New Account] [Creare cont nou] şi urmaţi instrucţiunile de pe ecran.
Codul ID şi parola sunt salvate pe sistemul PS Vita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *