Cum platesc biletul RATB prin SMS

autobuz ratb

M-am gandit sa scriu mai multe articole de genul asta, prin care sa ofer cateva informatii minimale de baza si utile pentru cetateanul de rand.

Voi incepe cu stire pe care am gasit-o astazi pe HotNews.ro. Cum sa platim biletul/abonamentele/liniile Expres RATB  din Bucuresti prin SMS.

Pentru plata biletelor RATB prin SMS folositi numarul: 7458

Pretul pentru abonamentul de o zi in Bucuresti este de 1,65 euro+TVA (8,79 lei, TVA inclus). Pretul pentru o calatorie pe liniile expres este de 0.75 euro+TVA (3,99 lei, TVA inclus). SMS-ul de comanda este gratuit in retelele Vodafone, Telekom si DigiMobil, iar in reteaua Orange are un cost de 0,05 euro+TVA.

Pentru obtinerea unui abonament urban in Bucuresti pentru o zi, inainte de momentul urcarii in vehiculele RATB, calatorii vor trimite un SMS, cu textul A la numarul 7458. In cateva secunde, vor primi un mesaj care va contine un cod ce va confirma efectuarea tranzactiei. Pentru linia Expres 780, mesajul catre numarul 7458 trebuie sa contina textul E780, iar pentru linia Expres 783, mesajul trebuie sa contina textul E783.

Sursa: HotNews.ro

Foto: ratb.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *