Piatra Neamt, oras frumos? #priNeamt

Cand vorbesc despre Piatra Neamt, imi sare inima din piept.., pentru ca, cred cu tarie ca este unul din cele mai frumoase orase din tara. M-am nascut aici, am “golanit” aici, mi-am fondat visele aici.
Nu-ti pot explica in cuvinte prea multe despre Piatra Neamt, sincer nici nu prea ma pricep la vorbe frumoase dar,  ti-l pot arata prin ochii lui Ovidiu Slatineanu ( vechi prieten, din timpul “golaniadei”. nu-i asa Ovi?) un tanar fotograf cu idei si-o inima dedicata acestui oras. ovidiu slatineanu

Eu am loc la inaltime” proiect semnat si realizat de tanarul nostru fotograf de mai sus, intr-o scurta descriere : Piatra Neamt fotografiat de sus, de pe blocuri, munti si stalpi. Adrenalina isi spune cuvantul in unele poze.

Si asta nu-i tot, proiectul continua. Voi incerca sa revin cu fotografii cat mai recente, intre timp, il poti urmari pe pagina lui de facebook.

Deci, Piatra Neamt oras frumos sau nu?

(P) Trage si tu asemenea cadre cu un aparat foto D-SLR pe masura.

9 răspunsuri

 1. Lungu Gabriel alias Gebila :)) spune:

  DA 🙂 E cel mai frumos oras din tara 😀 am copilarit , golanit si crescut in Piatra Neamt ! sper pe bune sa ma ntorc si sa ma stabilesc in orasul natal !!! face ti treaba buna baieti , felicitari pt promovarea orasului , turismul e cheia , salutari si spor la treaba !

 2. Andra Socaciu spune:

  Intr-adevar, Piatra Neamt e un oras minunat. Am fost de cateva ori si mai tot timpul mi-am dorit sa raman. Felicitari pentru modul vostru de promovare. Treaba buna baieti.

 3. Sergiu Tsc spune:

  ma da ce imi lipseste…ç( frumos video! complimente baieti! de doi ani ca nu vin acasa!

 4. Cristiana spune:

  Aaaa vreau acasa !!! Bravo Cata, keep it like this ! 😉

 5. Nyco spune:

  Bravo Cata. Ne mandrim ca avem cel mai frumos oras din Moldova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *