Cumparaturi online si cadouri de Craciun 2015

Magazinele online si-au deschis “portile” anul acesta cu zeci de oferte si reduceri la produsele pentru Craciun si nu numai. Deci, ocazie buna de profitat. Ma gandesc ca multi dintre voi ati profitat de Black Friday 2015 pentru cadourile de Craciun, dar cu siguranta mai sunt persoane care n-au avut timp sau posibilitatea de a profita de preturi mici. Asa ca, las mai jos cateva campanii cu reduceri si magazine online, cred eu… de luat in seama in caz ca ai ramas in urma cu necesarele cumparaturi de sarbatori pentru tine sau cei dragi.

De stiut: Provident te imprumuta cu suma intre 6.000 si 10.000 in perioada de Craciun. Poți primi împrumutul acasa, in 24 de ore si poti achita ratele din confortul propriei locuinte, daca alegi serviciul lor de gestionare la domiciliu a creditului.

  • Cadouri de Craciun de la FunGift.ro
  • Cadouri premium de Craciun de la CadouriDeTop.ro
  • Campania de iarna de la Zambirici
  • Costume de Craciun pentru copii de la 3Pitici
  • Flori si ornamente de Craciun – Colectia FlorideLux.ro pentru sarbatorile de anul acesta, 2015, se numeste Tender Winter. Este o colectie care vorbeste despre bunatate, intelegere si respect, vorbeste despre sarbatori cu inima, dincolo de scopul comercial al fiecaruia. Alege produse unicate, deosebite, atat prin continut si cromatica dar si prin recipientele deosebite in care sunt realizate.

Voi incerca sa actualizez  frecvent aceasta pagina cu cele mai noi oferte si reduceri.

Cumparaturi placute! 🙂

cadouri de craciun 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *