Spaghetti cu Scoici Negre

Hai sa fim seriosi, niciodata nu vom compara gustul unor spaghetti cu scoici facute din sosuri deja pregatite la borcan cu cele facute acasa din produse proaspete. Intr-adevar, in Romania gasim mai greu scoici proaspete dar cu putina rabdare, cu siguranta vei gasi prin supermarketuri.

Continuam cu retetele simple de paste, ulterior vom trece la retete mai complicate, mai pretentioase. Toate aceste retete le-am gatit personal si experimentat in Italia, intr-o perioada de 3 ani cat stat acolo. Am fost curios, am vizitat zone cu interes culinar ridicat, m-am indragostit de condimente, si evident, m-am intors intr-un final acasa unde vreau sa refac aceste retete italienesti cu produsele de pe piata locala.

allora..

spaghetti cu scoici proaspete

Spaghetele cu scoici sunt la fel de simplu de facut ca precedentele retete pe care le-am postat. Avem nevoie de 500gr de scoici proaspete, usturoi, ulei extra-virgin de masline de origine europeana, patrunjel, rois cherry si ardei iuti rosii uscati. Urmeaza pasii lui Max Mariola in acesso video si va garantez ca veti ramane surprinsi de rezultatul final. Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *